Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
21.04.2012 16:48 - 10 доста мръснички идеи за довечера
Автор: cattattoo Категория: Тя и той   
Прочетен: 2072 Коментари: 0 Гласове:
4


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
  Сигурно вече си чувала за e-книгата 50 нюанса на сивото на Е.Л.Джеймс, която се разпространява онлайн. В случай, че си я пропуснала, ето за какво става дума в палавия й сценарий: един мъж среща една жена. Мъжът съблазнява жената. Мъжът и жената правят много секс. Много необуздан секс. Събрахме няколко от най-палавите секс маневри, вдъхновени от романа, за да ги изпробваш заедно с гаджето си още довечера.

 Завържи очите му с вратовръзката му или шала си и го отведи до място у вас, където досега не сте правили секс. Фактът, че контролът е изцяло в твои ръце (все пак той не може да види нищичко) и не знае къде се намира, прави ситуацията още по-секси.

• Поиграйте си на роли. Обръщай се към него с Господине/Професоре/Господарю. Ако забравиш и го наречеш по име, той има пълното право да те напляска, непослушно момиче такова! Или пък го накарай да ти вика Госпожо/Мадам/Господарке при същите условия.
 
• Инструктирай гаджето си да седне на стол.Бааавно свали прашките си и ги използвай, за да завържеш ръцете му зад гърба. След това седни в скута му и демонстрирай кръшните си умения, докато го дразниш със сексапила, до който не може да се докосне.
 
 Носи само черни ботуши над коляното и нищо друго. Бутни го до стената, (леко) дръпни косата му и прошепни „Тази вечер ще правиш каквото ти кажа“.
 
image
 
• Остави го да те завърже за леглото, а после игриво се престори, че се дърпаш, като се опитваш да стискаш краката си, преди да му позволиш да проникне в теб.
 
• Изрежи малка дупка на дъното на секси чифт памучни гащички. 
Щом ситуацията се разгорещи, насочи ръцете му там долу (така че да усети цепнатината) и му заповядай веднага да разкъса бикините ти и да проникне в теб!
 
• Изненадай го, докато гледа телевизия. Коленичи пред него и му направи най-страхотната свирка в живота му, без да кажеш нито дума.
 
• Направи си домашни щипки за гърди (за него или за теб) от фуркети за коса.
 
• Предложи му да мастурбираш пред него, докато той ти дава насоки.
 
• Задоволи го с уста, но му заповядай да не свършва, преди да му разрешиш. Ако наближи върха, отдръпни се назад, после започни отначало. (Между другото, усещането е също толкова прекрасно, когато той прилага същата маневра на теб – очакването прави оргазма ти много по-интензивен).

cosmopolitan.com



Гласувай:
4


Вълнообразно


Няма коментари
Търсене

Спечели и ти от своя блог!
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930