Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
06.02.2012 23:43 - Симулирате ли оргазъм?
Автор: cattattoo Категория: Тя и той   
Прочетен: 2633 Коментари: 0 Гласове:
0


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
image 
Много жени се гордеят със способността си убедително да симулират оргазъм, като по този начин слагат край на нетолкова задоволяващия ги секс. Учен от университета Temple откри наскоро, че около 60% от жените са се престрували поне веднъж.

Но ако сте част от това мнозинство, сексологът Ян Кернер казва, че не трябва да се гордеете толкова с актьорските си умения. Убедителното фалшифициране на голямото "O" просто ви прави добра лъжкиня.

Има много причини защо жените се преструват, че са задоволени - за да не обидят партньора си, да изглеждат секси в очите му... Може би не достигат до крайната точка, защото са уморени, разсеяни, разтревожени или стресирани. Някои дами пък изпитват болка по време на полов акт или никога не са стигали до кулминацията, така че симулират, за да сложат край на секса, който не ги задоволява.

Някои експерти казват, че е нормално да се преструваме, но само в много редки случаи. Сексоложката Исадора Алман го сравнява с това да хвърлите във фурната замразена лазаня, защото ви мързи да готвите или да носите едни и същи дрехи два последователни дена, тъй като сте нямали време да се изкъпете.

Кернер добавя, че смята, че има някои случаи, при които е допустимо да се преструвате. Ако правите секс с човек, когото нямате намерение да видите повече, или ако го правите с нов партньор. "Много жени не стигат до оргазъм първите няколко пъти, когато спят с мъж", казва той.
image

Но не ли е добре за връзката ни да симулираме понякога, дори само за да не обидим егото на мъжа си? "Абсолютно не", категорични са Кернер и Алман.

Мъжете ви няма да откачат, ако не успеят да ви накарат да свършите. Те по-скоро ще побеснеят, ако разберат, че ги лъжете и се преструвате, че получавате оргазъм", казва Кернер.

Алман смята, че единственият път към достигането на истински оргазъм е да говорите с партньора си за това. Кажете му от какво имате наистина нужда, за да свършите.

Източник: galtime.com




Гласувай:
0


Вълнообразно


Няма коментари
Търсене

Спечели и ти от своя блог!
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930