Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
06.03.2012 23:03 - Знаете ли,че флиртът подмладява жените?
Автор: cattattoo Категория: Забавление   
Прочетен: 1989 Коментари: 3 Гласове:
1


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
  image

Дамите обичат да флиртуват


 Според едно проучване на американски учени жените, които флиртуват се радват на по-добро здраве, на по-високо самочувствие и приемат по-леко проблемите.

Това на пръв поглед безобидно закачливо поведение се отразява особено, на представителките на женският пол във възрастовата граница 40-50г.

 

Тези дами дръзнали да флиртуват открито, страдат по-малко от депресии, мрачни настроения, гневни изблици и завист.

Усещането, че все още са желани и предпочитани пред далеч по-неопитните си посестрими, видимо ги подмладява. Благотворното въздействие на флирта се отразява еднакво на семейните и свободните жени.

Закачливо настроените представители на женския пол се радват на по-хармонични семейни взаимоотношения и на-по разнообразен семеен живот.

 Положителните емоции, които им носи флиртът те пренасят и вкъщи, като това ги прави по-толерантни и разбиращи партньори.

Изследвания доказаха още, че хората, които често флиртуват, имат по-голямо количество бели кръвни клетки, които повишават имунитета и съответно здравето.

image

Флиртувам и се чувствам отлично

Свободните дами пък от своя страна, използват флиртът, за да се доказват както на себе си, така и на останалите, че все още са в обръщение.

Това им дава увереност, настроение, внася положителен полъх в самотното им съществуване и ги предпазва от редица заболявания. Доказано е, че самотните хора страдат в много по-голяма степен от сърдечно-съдови заболявания, високо кръвно, депресии…

А, флиртът е и чудесен начин да срещнем другар в живота. Отдавна той не е привилегия само на силния пол, жените смело показват намеренията и желанията си, и защо не след като това ги прави по-млади, по-красиви и по-здрави.

За разлика от изневярата, която може да ни донесе освен чисто емоционални проблеми, така и да ни влоши сериозно здравето, то флиртът е истински благодат.

Отразява се еднакво добре както на мъжете, така и на жените. Спазвайки все пак една прилична дистанция, ние можем да се радваме на това прекрасно усещане, че все още сме млади и привлекателни.



Тагове:   флирт,   жени,   подмладяване,


Гласувай:
1


Вълнообразно


1. daan - :)
07.03.2012 06:02
dami:)
napred s flerta:)))
цитирай
2. анонимен - Лек проблем е, когато и омъжените ...
07.03.2012 12:56
Лек проблем е, когато и омъжените зафлиртуват, но това е една друга тема :))))
цитирай
3. daan - :)
08.03.2012 08:35
ЧЕСТИТ ПРАЗНИК !ДЕН НА ЖЕНАТА,МАЙКАТА,СТЪЛБЪТ НА СЕМЕЙСТВОТО,ОБЩЕСТВОТО,И ЦЯЛАТА ЧОВЕШКА РАСА.
Биди секогаш мила, полан со љубов, толеранција, разбирање..
Биди жена, секој Божји ден :)))
цитирай
Търсене

Спечели и ти от своя блог!
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930