Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
03.02.2012 12:16 - Кое е това момиче?
Автор: cattattoo Категория: Забавление   
Прочетен: 1799 Коментари: 0 Гласове:
5



image 
Добър въпрос! Списание Harper"s Bazaar има нов дизайн, като стартира със супер секси мартенска корица.

На изчистен фон стои руса дългокрака жена със скрито лице. Впоследствие се разбира, че това е Гуинет Полтроу, тъй като списанието вече има двойна корица.

Актрисата е облечена в съблазнителна черна рокля с голяма цепка на дизайнера Anthony Vaccarello и е обута в сандали на Givenchy.

image

Фотосесията за списанието е дело на фотографа Тери Ричардсън.

39-годишната актриса споделя в интервю за списанието, че приема нормално остаряването и появата на бръчки, както и че не би си сложила Ботокс.

Вместо това Полтроу разчита на чести козметични процедури за лице и "малки неща като лазери", за да запази кожата си сияеща. И съдейки по тонизираното й и стегнато тяло, което разкрива в рокли на Lanvin, Versace, Blumarine, Givenchy и Alexander McQueen, тя явно редовно ходи на йога.

Актрисата дължи перфектната си фигура и на треньора Трейси Андерсън, с когото тренира по 90 минути всеки делничен ден. Гуинет също така периодично се подлага на детоксикация, както и яде "каквото си иска". "Обичам хляб, сирене, вино и това прави живота ми забавен", споделя блондинката.

image

Полтроу признава в интервюто, че нейните възгледи не са най-феминистичните. Тя готви на мъжа си Крис Мартин и на техните две деца – 7-годишната Ейпъл и 5-годишния Моузес, всеки ден.

"Имам малки деца. Искам да запазя брака и семейството си, затова трябва да съм вкъщи, когато той се прибира у дома", казва тя.

Турнето на Coldplay е така планирано, че за всеки три седмици извън града, момчета от групата прекарват по десет дни вкъщи със семействата си.

Полтроу описва съпруга си като "много общителен", нещо, което е рядкост при британските мъже.

Гуинет споделя, че някой ден нейната дъщеря Ейпъл ще наследи колекция й от дрехи. "Пазя дрехите си за нея още преди тя да се роди", казва актрисата.

image





Гласувай:
5


Вълнообразно


Няма коментари
Търсене

Спечели и ти от своя блог!
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930