Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
12.11.2011 21:48 - Ключът за дома му ли е новият годежен пръстен? 4
Автор: cattattoo Категория: Забавление   
Прочетен: 1055 Коментари: 1 Гласове:
2


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
 Сигурно и ти се питаш: Защо му е толкова трудно на днешния мъж да еволюира от гадже в съпруг? Изследванията показват, че голяма част от мъжете искат да се чувстват финансово стабилни, преди да се оженят. Като добавим към тази информация и факта, че днес младостта обхваща по-дълъг период от време, това означава, че много хора не се чувстват пораснали, докато не навършат 30. Този удължен етап кара силния пол да не бърза с женитбата (което също не е чак такава драма, защото, според учените, бракът не стабилизира връзката). Въпреки това обаче проучванията доказват, че мъжете искат да се оженят – просто е въпрос на време да го направят.

Според д-р Линда Пападопулос проблемът на мъжете с брака е, че имат различно отношение към него. „Ние виждаме в него предимно това, което ще спечелим – сигурност, уважение, финансова стабилност, а мъжете това, което ще загубят – свободата си, личното си пространство и т.н“, казва авторката на Какво казват жените, какво чуват жените. За да му помогнеш да преодолее този страх, говори с него и го увери, че промяната в семейния ви статус няма да доведе до промяна и в отношенията ви. Така де, няма да му поставиш вечерен час и да му забраниш да излиза от вкъщи без теб.

Помни, че само защото мъжете правят всичко много по-бавно от жените, не означава, че той има фобия от сериозните връзки и не иска да му станеш съпруга. Просто му е нужно малко повече време, за да порасне за идеята. И на теб не ти остава нищо друго освен да го изчакаш. Както веднъж учителката ми по литература беше казала: „Да искаш да чакаш, да знаеш да чакаш, да можеш да чакаш – това е любов!“ Не забравяй, че по-важното е всеки един от вас наистина да иска да прекара остатъка от живота си с другия, а не само да се подпише някъде, че го иска.



Гласувай:
2


Вълнообразно


1. анонимен - Перфектна си!
12.11.2011 22:11
Чудни цици и празна глава! :)))))))))))))
цитирай
Търсене

Спечели и ти от своя блог!
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930