Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
28.02.2012 13:40 - Емоционален секс
Автор: cattattoo Категория: Забавление   
Прочетен: 4142 Коментари: 2 Гласове:
8

Последна промяна: 28.02.2012 13:48

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
  Забрави за всички оплетени пози... няма значение как го правиш, а с кого.

Странична самбапалаво завъртанескок-подскок,похотливо кръг-че... Това са само част от многобройните начини двама възрастни да открият своята сексуална утопия. Но какво, по дяволите, й има на класическата мисионерска?!

Напълно отговорно заявявам, че съм готова да се обзаложа на 1000 лева, че на всяка жена, която чете това, в някакъв етап от живота й, й се е случвало да се почувства като истинска порно актриса в собственото си легло.

Какво имам предвид ли? Говоря за онзи тип „състезателен“ секс, при който демонстрираш уменията си във всяка възможна секс поза, която си научила, за да разтресеш света му по всички възможни параграфи. Въртиш се, премяташ крака, стягаш и отпускаш, насилваш тялото си в такива акробатически положения, за които би ти завидяла всяка 11-годишна гимнастичка.

Добре, чудесно се справяш с ролята на плейбой зайче! НО ПОЛУЧИ ЛИ ОРГАЗЪМ?

Убедена съм, че ще си запазя парите и отговорът е... ами, не разбира се!

 

„Открий някого, който те кара да се чувстваш прекрасна и специална, докато си гола (а защо не и през цялото време!)“.

Обикновено, когато ударя десетката в секс представянето си, съм толкова невероятно заета с премятане на крайници и челни стойки, че изобщо забравям за собственото си удоволствие. Между балансирането с крака и задържането на ръце, цупенето и мъркането, съм толкова твърде заета да се преструвам на Джена Джеймсън, че забравям коя беше тази Ина. А когато дойде моментът за гушкане той е заситен и удовлетворен, а аз се чувствам... ами, като пълна мръсница.

В продължение на години си въобразявах, че ключът към невероятния секс се крие в оплетените пози. Но много съм грешила. Преди няколко нощи за първи път в живота си преживях толкова интензивен и емоционален секс, че той прогони от главата ми всичко, което съм си мислела, че зная за секса до сега.

Само бях чувала за този „феномен“, когато жената може да бъде докарана до рев заради огромната интензивност на емоциите й по време на копулация. Пфф! Със сигурност щях да кажа, че това го има само във филмите за възрастни! Да, ама не!
image

Никога не съм вярвала, че мога да достигна такава висота не само на физическото, но и на душевното удоволствие. Един мъж, който показва, че цени женското тяло, притежава невероятната склонност да ти внуши невероятна увереност, както и да задълбочи неимоверно насладата ти. И този мъж направи точно това. Няма по-невероятно удоволствие от това да се чувстваш боготворена! Да позволиш на докосванията да бъдат бавни и да се насладиш на целувките без капка трескавост. Тялото ми буквално се разгъна под този тип. Всичко, което правехме, беше толкова истинско и невероятно еротично. Вече изобщо не се притеснявах да се насладя на мисионерската поза. Не се въртях насред чаршафите, за да заставам на челни стойки... Всъщност, може да се каже, че бяхме почти неподвижни. Нямаше нужда да се крия зад ХХХ трикчетата си и беше толкова невероятно освобождаващо да бъда просто себе си! За първи път можех просто да насоча вниманието си към собственото си удоволствие и него.

Може и да не знам много, но знам това: открий някого, който те кара да се чувстваш прекрасна и специална, докато си гола (а защо не и през цялото време!). Продължавам да обичам страничната самба, палавото завъртане и похотливото кръг-че, но те просто по никакъв начин не могат да се сравнят с добрия стар, разкъсващ душата ти, нежен, бавен секс.




Гласувай:
10


Вълнообразно


Следващ постинг
Предишен постинг

1. graucho - спокойно можеш да защитиш докторат по темата:)
28.02.2012 13:55
Иначе ако ти трябват още материали за секса, винаги можеш да разчиташ на нас, тези, които с трепет следим твоите публикации:)
цитирай
2. daan - ЧЕСТИТА БАБА МАРТА:)
01.03.2012 09:02
ТИ ПОСАКУВАМ ПРЕУБАВА НОВА СЕЗОНА:)
МНОГУ УСПЕХ, БЛАГОСОТОЈБА И ЉУБОВ
цитирай
Търсене

Спечели и ти от своя блог!
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930