Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
09.02.2012 17:47 - "Съмнителни" жестове на романтика
Автор: cattattoo Категория: Забавление   
Прочетен: 1400 Коментари: 1 Гласове:
3



 Когато партньорът ви изведнъж се появи на вратата с огромен букет цветя, от който не може да го видите, сигурно се питате за какво иде реч.

Ако и вие сте сред онези жени, при които вместо нежност се събужда съмнение, значи не сте единствената...

Ново проучване показва, че когато мъжът стане "прекалено любвеобилен, нежен", обикновено първото, което идва на ум на жената е, че той нещо иска да скрие. Според психолозите две трети от жените веднага подозират, че ако партньорът им започне с нови "трикове "в леглото" значи изневерява.

Една трета от запитаните стигат до това заключение, когато мъжът им подари бижу, секси бельо, или пък донесе закуската в леглото.

В "съмнителното" поведение жените включват и опитът на мъжа да помогне в кухнята. Онова, което най-вече изненадва психолозите е това че всяка трета жена, която участвала в анкетата е, че е готова да си "затвори очите" на всеки "трик", ако това означава, че партньорът им ще стане по-добър съпруг, с когото е хубаво да се живее.

Какво всичко влиза в "съмнителното" поведение на мъжа? По-различен секс, готовност да се разговаря за чувствата, купуване на цветя, шоколади и секси бельо, самоинициативно организиране на романтичен уикенд или вечеря, помагане в домакинските работи, комплименти, изразяване на любовта си....

В същото време ако пък жената стане по-внимателна, мъжете в никакъв случай не мислят, че нещо се крие зад това поведение, а просто ще се наслаждават на създалата се ситуация.

image

"Алармената система" при тях се включва тогава, когато по-красивата половинка изненадващо започне повече да обръща внимание на себе си, да се облича по-добре, да си купува секси бельо и спре да обръща внимание на партньора.

И все пак анкетата показва още, че всяка пета жена като забележи промяна в поведението на партньора си започва да мисли, че става въпрос за сериозна връзка. Повечето от тях обаче смятат, че любимият им иска да "прикрие" някое дребно прегрешение, пише БГНЕС.

image



Тагове:   жест,   съмнение,   романтика,


Гласувай:
3


Вълнообразно


1. анонимен - Знаете ли кое издава изневерява...
13.02.2012 14:13
Знаете ли кое издава изневеряващите жени? Най-вече безцеремонното поведение вкъщи....
цитирай
Търсене

Спечели и ти от своя блог!
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930