Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
30.01.2012 12:53 - Проститутка се преквалифицира в дизайнер
Автор: cattattoo Категория: Забавление   
Прочетен: 1611 Коментари: 0 Гласове:
0


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
  image 
 За истинския талант граници няма. Или пък за желанията, независимо дали са оправдани и подкрепени със същия този талант.

Захия Дехар е проститутка. Може и момиче на повикване, ако ви звучи по-приемливо. Днес тя е на 19 години, но вече има натрупан стаж в най-древната професия. Става известна на 16 години, когато от услугите ѝ се възползват френските футболисти Франк Рибери и Карим Бензема. Година по-късно, блондинката е изненадата, излизаща от тортата за рождения ден на Рибери.

В последствие става ясно, че малката, но талантлива Захия, е непълнолетна. Завеждат се дела, но всичко е прекратено, след като прокуратурата получава убедителни доказателства, че футболистите не са били наясно с възрастта на френската жрица.

Класическа любовна история.

Госпожица Дехар обаче има по-големи амбиции от креватните забавления. Дамите, практикуващи тази професия, обикновено в по-късен етап се насочват към певческа кариера. Но блондинката гледа в друга посока, а именно - към модния подиум. За кратко се подвизава като модел на бельо, като резултатът е две корици в престижните V Magazine и италианския Vanity Fair, както и няколко по-малки публикации. Но явно не там Захия открива призванието си. От модел, рекламиращ интимни дрешки, се превръща в човек, който ги създава.

Тя вече направи своя дебют с линия дамско бельо, част от Couture Fashion Week във френската столица. Учудващо (или не), младата дизайнерка се радва на завидна подкрепа. От The Daily Mail научаваме, че за колекцията са работили специалистът по бродерии Жан-Пиер Олие, специалистът по украси с пера Ерик-Шарл Донасиен и специалистът по корсети Франсоа Тамарен. В начинанието ѝ е инвестирал азиатски инвестиционен фонд, съзрял бляскаво творческо бъдеще в 19-годишната Захия.

image   Zahia

Най-мащабна подкрепа в модното си подхождане, любовната жрица среща не от кого да е, а от самия Карл Лагерфелд. Дизайнерът на Chanel сам е заснел lookbook-а на дебютната ѝ колекция бельо.

Първият опит на Дехар в индустрията явно е успешен. Работата ѝ е приета положително от модните последователи, описват я като бляскава и сексапилна. Самата тя също е доволна от крайния резултат, което е напълно обяснимо, като имаме предвид величията, с които си е сътрудничала.

За колекцията Лагерфелд казва, че няма какво да допълни, а това е повече от признание. Относно работата си с него, Захия пише в Twitter, че е като сбъдната мечта. Явно всички са доволни, а по-хубаво от щастливия край няма. Вече сме виждали 
проститутка, която става писателка, защо да няма и такава, преквалифицирала се в моден дизайнер? Все пак, човек е толкова голям, колкото са големи мечтите му. 



Гласувай:
0


Вълнообразно


Няма коментари
Търсене

Спечели и ти от своя блог!
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930