Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
25.01.2012 10:52 - 75 секс забавления, за които бившата му не се е сещала
Автор: cattattoo Категория: Забавление   
Прочетен: 5965 Коментари: 5 Гласове:
5


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
image
 
Обикновено не ти е особено приятно да слушаш колко страхотна е била бившата му. Но ние ти гарантираме, че тази информация е твърде пикантна, за да я пропуснеш. Убедихме 75 мъже да ни разкрият слабите места на бившата си. Прочети ги, изпробвай ги и докажи, че твоите секс умения са много, много по-добри!

1. 
„Тя не си играеше със зърната ми. Те са чувствителни и щеше да ми харесва, ако бившата ми приятелка  ги облизваше с език“.

2. „Никога не ме събуждаше за сутрешен секс. По това време съм най-възбуден и тя трябваше да го има предвид“.

3. „Щеше да бъде хубаво, ако бившата ми по-често разпалваше страстите и предлагаше разни нови неща, които да изпробваме в леглото“.

4. „Тя никога не ме поглеждаше, когато ми правеше орална любов“.

5. „Искаше ми се да играе малко повече със задния ми двор. Не да бъде нападателна, а просто леко да ме гъделичка там“.

6. „Понякога ми се искаше тя да е тази, която да ме гушне в гръб след секс“.

7. „Дразнеше ме това, че тя не ми позволяваше да я целувам долу, без преди това да си измия зъбите“.

8. „Понякога посред нощ ние, мъжете, изпитваме неконтролируемо желание за секс и имаме нужда го задоволим веднага. Веднъж това ми се случи, но тогава бившата ми така беше оплела краката си около мен, докато спи, че бях принуден да я изчакам, докато се събуди. Дотогава обаче животинското ми желание за секс вече се беше изпарило“.

9. „Защо тя никога не си играеше с косата ми по време на секс? Толкова е приятно“.

10. „Не ми позволяваше да докосвам ходилата й. Мислеше ги за много големи, а мен това много ме възбуждаше. Когато съм отгоре, обожавам да прокарвам ръката си през стъпалото на жената и нежно да го масажирам“.

11. „Исках бившите ми приятелки да ми показват нови готини секс пози, за които никога преди това не съм чувал и след това да ми показват как точно да ги направя“.

12. „Щеше да ме заинтригува, ако беше предложила да си поиграем с нещо откачено, като с восъка на свещта“.

13. „Искаше ми се да ми позволява да използвам хранителни продукти в леглото – като сметана. Тя винаги се притесняваше да не изцапам, а точно това беше целта“.

14. „Да обръща повече внимание на топките ми по време на секс. Те са много достъпни, особено в кучешката поза или в мисионерската, когато жената е отгоре, и представляват нещо като мъжкия клитор“.

15. „Няма нищо по-секси от това жената да драска с нокти по гърба ми по време на секс“.

16. „Искаше ми се да гълта. Винаги се чувствах много неудобно, когато виждах как щом свърша, тя бърза да отиде в банята, за да изплюе спермата ми“.

17. „Смятам, че сексуалният ни живот щеше да бъде по-интригуващ, ако на моменти тя беше малко по-грубичка. Говоря за дребни неща като плесване или ухапване. Обикновено щом аз го правя, значи и на мен ми харесва“.

18. „Бившата ми много обичаше да ме дразни по време на предиграта, което беше секси, но до един момент. Понякога прекаляваше с дразненето, защото облизваше главичката на пениса ми, вместо да го засмуче или го засмукваше, но веднага след това спираше и се заемаше с някоя друга част от тялото ми. Това ме побъркваше. В лошия смисъл“.

19. „Харесва ми как по филмите, когато полудее, жената винаги се хваща за рамката на леглото“.
image
20. „Тя смяташе секс играчките за перверзни и никога не искаше да експериментира. Аз лично ги харесвам и мисля, че могат да бъдат полезни и за двама ни“.

21. „Тя държеше очите си затворени по време на секс. Държа много на контакта с очите по време на кулминацията“.

22. „Масажът след секс е нещо, което никога досега не са ми правили, но знам, че ще бъде невероятно“.

23. „Исках да ми налита веднага, след като съм си взел душ. Тогава съм вир вода и готов за екшън“.

24. „Ще бъде много възбуждащо ако следващата ми приятелка крещи името ми, точно преди да свърши“.

25. „Дълго време я възбуждах преди секс, но тя така и не ми отвърна със същото. Мисля, че смяташе, че аз трябва да съм настроен на секс вълна винаги“.

26. „Много ме лигавеше, когато ме целуваше с език“.

27. „Жената, с която излизах, беше много стеснителна и не искаше да се докосва пред мен.
Исках да гали гърдите си, докато го правим“.

28. „Да ми прошепне: „Толкова съм влажна“, когато вечеряме навън“.

29. „Може тя да ми сложи презерватива, за да направи този момент по-секси“.

30. „Обожавам, когато жената е отгоре, но бившата ми просто се движеше нагоре и надолу. Бъди различна и се наведи леко – това нежно и приятно извива пениса ми“.

31. „Нито едно от момичетата, с които съм се срещал, не се появявало със секси облекло или костюмче в спалнята. Ще ми хареса, ако следващата ми приятелка го направи“.

32. „Ако гледаше порно с мен, сексуалният ни живот щеше да бъде много по-вълнуващ. Забавно е да го правим заедно, а и може да бъде много секси. Дори мога да й позволя тя да избере филма или канала“.

33. „Изобщо не ми харесваше, че аз правех всичко с бившата ми. Понякога можеше и тя да ме блъсне на леглото и да поеме юздите“.

34. „Тя никога не ме оставяше да сляза долу. Мисля, че се чувстваше странно. На мен обаче ми харесва да задоволявам жените по този начин“.

35. „Исках да правим секс в сауната, но тя каза, че бузите й щели да станат прекалено червени. ?!?!?!“.

36. „Говори! Не мога да ти опиша колко много искам жените да са по-изразителни“.

37. „Да хвали пениса ми. Тя няма нужда от такива комплименти, но аз бих се зарадвал да науча, че той умее да я прави щастлива“.

38. „Знам, че бившата ми приятелка използваше вибратор, когато не бях наоколо. Нямам никакви проблеми с това, дори щеше да бъде супер, ако го беше извадила и ми беше показала как да го използвам, за да я задоволявам“.

39. „Излизах с едно момиче 4 години и тя нито веднъж не ме изненада с нещо в секса. Непрекъснато фантазирах как ме завлича в тоалетната на някой клуб за едно набързо“.

40. „Фантазирах си за анален секс. Исках да пробваме нещо различно, ако не й харесваше, щяхме да спрем. Но поне можехме да опитаме“.

41. „Щеше ми се да ме беше издебнала по време на обедната почивка, за да го направим набързо на някое непознато място“.

42. „Тя нито веднъж не ми направи докрай орална любов. Няма проблем да целуваш пениса ми по време на предиграта, но е хубаво понякога това да бъде основната игра“.

43. „Много ми се искаше тя да обръща внимание не само на пениса ми, но и на скротума ми“.

44. „Не беше зле в леглото, но и не беше нещо специално. Тя ме целуваше много нежно, а на мен понякога ми се искаше да ме ухапе по врата или по долната устна. Това щеше да ме накара да почувствам, че сексът наистина й харесва“.

45. „Исках да ме събуди през нощта, когато вече ме е обяздила“.

46. „Бившата ми можеше от време на време леко да ме пляска тук-там. Харесва ми колко  животинско изглежда“.

47. „По време на мисионерската тя слагаше краката си на леглото и коленете й бяха изправени. Щеше да бъде много по-забавно, ако ги увиваше около мен, когато препускам“.

48. „Исках да знам, когато свършва. Мъжете обичат жените да ги предупреждават, за да можем да синхронизираме оргазмите си. Ако не иска да го каже на глас, може просто да сграбчи дупето ми или да ме одере по гърба, за да ми даде знак“.

49. „Винаги, когато ми правеше френска любов, бяхме в леглото. Не спирах да се надявам  някой път да застане на колене и да го направи, когато съм прав“.

50. „Когато правехме секс на задна прашка, тя трябваше да се обръща назад, за да ме гледа. Искам да мога да виждам изражението на възбудената жена“. 

51. „Казах й, че искам да опитаме да играем роли в леглото, а тя не ми обърна внимание. Можеше да даде поне едно предложение, с което е ОК. Това ме накара да се чувствам така, сякаш никога повече не бива да предлагам нищо ексцентрично“.

52. „След секс тя веднага се обличаше. Това внезапно убива всички хубави чувства. Остани гола – това ми напомня за прекрасното преживяване, което току-що сме изпитали“.

53. „Никога не почувствах, че е отворена да говори за това какво обича и не обича в леглото. Искам да мога спокойно да водя този разговор с приятелката си“.

54. „По време на предиграта тя никога не изглеждаше така, сякаш няма търпение да прави секс. Разтъркай таза си в мен или направи нещо, за да ми покажеш, че си се възбудила“.

55. „Исках да отделя повече време, за да целува и лиже секси сгъвките ми – онази V-зона между бедрата и коремните мускули. Прекарвам доста време във фитнеса, за да ги подчертая  и те са много чувствителни“.

56. „Тя отказваше да пусне осветлението. Това беше тотална глупост! Дори когато започвахме да се натискаме, точно преди да започна да я разсъбличам, тя тичаше да изгаси лампата. Доста откачено...“.

57. „Имал съм доста приятелки и ръцете на нито една от тях не изпълняваха водещата роля в секса. Все още понякога харесвам екшъна с ръце“.

58. „Тя докосваше пениса ми така, сякаш се страхува да не го счупи. Беше толкова нежна! Ако хващаше по-здраво, щеше да усъвършенства уменията си с ръцете на 100%“.

59. „Аз също съм фен на втория рунд, но бившата ми искаше той да се случи веднага след първия. Тя не разбираше, че тялото ми има нужда от малко време, за да се зареди. Все пак не съм порно звезда!“

60. „Тя свиваше вагиналните си мускули към края на акта, когато свършваше. И за двама ни обаче щеше да бъде по-добре, ако го правеше през цялото време“.

61. „Харесва ми жената да е отгоре, защото така мога да виждам цялото й тяло. Бившата ми се навеждаше така, че лицата ни се доближаваха, когато тя беше в тази поза и аз не можех да виждам нито гърдите й, нито която и да било част от тялото й. И това обезсмисляше всичко“.

62. „Харесва ми, когато прекрача прага, тя да ме атакува. Можем да правим секс, опрени на вратата“.

63. „Откачах, когато тя носеше голямо огледало в леглото и затова често слагах едно в спалнята, за да можем да се оглеждаме в него“.

64. „Веднага след секс тя скачаше от леглото, за да отиде в банята. Исках да ме оставя да постоя в нея за няколко минутки, просто за да я чувствам по-близо до себе си“.

65. „Щях да бъда супер доволен, ако поне веднъж тя чувствено беше разтъркала лубрикант по пениса ми преди секс, вместо да чака аз да го взема и да я намажа“.

66. „Да ме беше оставила да разкъсам потничето й! Може да бъде някое старо, за което не й пука. Това щеше да ме накара да се почувствам като истински звяр!“.

67. „Наскоро приключих 3-годишна връзка и през цялото време исках от нея да си играе с перинеума ми. Всичко, което трябваше да направи, е да го разтърка с пръст. Това е толкова чувствителна зона!“.

68. „Виждал съм тази ръчна маневра в порното хиляди пъти, но никога не са ми я правили. Момичето сграбчва пениса на момчето, като едната й ръка е върху другата, така че двете й ръце да се докосват и след това многократно сменя леко ръцете в обратната посока“.

69. „Ако приятелката ми влагаше повече техника по време на оралната любов, това щеше да направи нещата много по-хубави. Щеше да ми е много по-приятно, ако правеше някакви наистина интересни движения с устата или езика си, а не само да я движи нагоре-надолу“.

70. „Завържи ми очите и ръцете, като използваш някоя прашка. Чиста, разбира се. Това е неочаквано и е толкова секси!“.

71. „Исках да лиже тестисите ми. Понякога ръцете й бяха твърде груби, докато устата й беше влажна и нежна“.

72. „Събуди ме много рано, за да правим секс! Ще бъде страхотно, защото ще можем да се излежаваме в леглото за малко, преди да започнем да се оправяме за работа“.

73. „Използвай краката си, за да увиеш тялото си в кръг, когато ме обяздваш. Това движение ми е мечта!“.

74. „Пъшкай, когато слезеш там долу. Мъжете се притесняват, че жените не обичат да правят орална любов. Затова, ако тя от време на време издава звуци, за да ми покаже, че й е хубаво, това ще ме накара да се отпусна и да се забавлявам“.

75. „Преди време имах гадже, което викаше, пъшкаше и охкаше силно при всеки тласък. Искаше ми се да се държи по-естествено. Знам, че съм добър, но и знам, че не съм чак толкова добър“. 




Гласувай:
5


Вълнообразно


Следващ постинг
Предишен постинг

1. hristo27 - Нещо като нова редакция на "...
25.01.2012 11:06
Нещо като нова редакция на "Кама Сутра" ли е това?
цитирай
2. cattattoo - Ааа не знам, не знам. . . може би пр...
25.01.2012 11:34
Ааа не знам,не знам...може би просто допълнение.
цитирай
3. анонимен - Откъде ги вадиш тия неща?. . . Към 80 % ...
25.01.2012 13:51
Откъде ги вадиш тия неща?... Към 80 % са за гейове! Пълна простотия, четох до 10, 8 от тях не стават...
цитирай
4. cattattoo - Ами аз като жена, не мисля, че 80% от ...
25.01.2012 14:06
Ами аз като жена,не мисля,че 80% от изброените са за гейове...Всеки си има различни предпочитания,пък и това са цитирани мисли на мъже
цитирай
5. анонимен - Най-добре е да не се споменават предишните
25.01.2012 15:02
Това неминуемо води до взаимно напомняне и неприятни сравнения .Винаги след време лошото отслабва а се засилват спомените за приятните мигове.Жените имат склонност да идеализират миналото и да си представят много по-приятни от възможните преживявания с даден човек .Ако той отново се появи на хоризонта много е възможно да заиграе някоя игра колкото да си докаже ,че е голям мъжкар и жените са восък в ръцете му и може да разполага с тях когато си поиска.Ако имаш истински чувства е още по-неприятно ако усетиш ,че за нея си пореден номер ,тогава за да не страдаш се постарай и тя да е за теб същото и гледай да не ти щтракнат веригите (дори и да са мили децата също са здрави вериги а и в повечето време изобщо не са мили.)Все пак по-добре не се заседявай за дълго и гледай да имаш и други занимания и приятели освен нея и секса.Така ще понесеш много по-безболезнено всички неприятни промени.Никога не носи огорчението от предишната връзка в следващата със себе си и не очаквай новата да ти ближе раните -не само ,че е недостойно но и защото от самото начало ще я поставиш в господстващо положение .Съжалението на една жена лесно може да се превърне в отвръщение и пълно пренебрежение .Само от културата и характера и зависи дали ще последва и унижение.
цитирай
Търсене

Спечели и ти от своя блог!
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930