Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
15.01.2012 13:37 - Защо невероятно уверените жени остават сами?
Автор: cattattoo Категория: Забавление   
Прочетен: 1955 Коментари: 2 Гласове:
6


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
 image
 
По-голяма част от моите супер атрактивни, уверени и финансово независими приятелки са тези, които трудно си намират гадже. Винаги съм се чудела защо мъжете не биха искали да излизат с такъв тип жени и след години мисля, че най-после разбрах.

Феноменът "Добро момиче"

Някои от най-често срещаните оплаквания от моите приятели е, че "никога не са излизали с момиче с пари" или че "никога не са правили луд, нестандартен секс с приятелката си". Когато ги попитах защо са с техните приятелки, повечето от тях ми отговориха, че тя е "мило" или "добро момиче". Мъжете се възбуждат от силни, секси и агресивни жени, но в крайна сметка предпочитат да се прибират вечер при своята добричка приятелка, която обикновено не работи или има скромна кариера. Жена, която ще ги слуша и боготвори, вместо да иска да се развива.

Откровението

Отне ми доста време, но най-накрая стигнах до заключението, че мъжете по природа често са несигурни, независимо дали заради размера на пениса им, физическата/сексуална мощ, финансите или височината. Много мъже са неуверени, което, вярвам, ги кара да кръшкат. Те постоянно трябва да се уверяват, че все още ги бива и са желани от други жени. Избират да бъдат с "добри момичета", защото знаят, че те няма да им изневерят. В същото време жените, с които са, не задоволяват напълно нуждите им в леглото.

Поради своя несигурен характер, тези мъже никога няма да бъдат с "луди, секси и готини" момичета. Защо? Защото тя няма да имат нужда от тях. Такива момичета имат самочувствие и знаят какво искат, не биха били послушни кравички, които чакат любимия да се прибере по нощите.

Дилемата

В училище ли сме или сме възрастни? Ако двама възрастни излязат заедно и наистина се харесат, какво лошо има в това, ако правят секс на първата среща или на петата? Няма! Но много несигурни мъже си мислят: "Ако тя спи с мен на първата среща, значи го прави с всеки, което означава, че е спала с много пичове". Тези момичета често биват заклеймени, че не стават за връзки.

image

Отговорът

Трябва ли да забавите темпото, да се обличате по-консервативно и да го играете "добро момиче", да изчакате няколко срещи, преди да правите секс? Да, дами, точно това трябва да направите, ако искате да имате връзка с някой от тези "несигурни" мъже, които най-вероятно след време ще ви изневерят.

Един съвет: с всичките маски, които често слагат мъжете, е трудно да кажем дали някога ще видим нещата по-ясно. Колкото по-бързо разберете истинската му същност, толкова по-малко вероятно е да се разочаровате, да бъдете наранени или да си губите времето с човек, който не е за вас. Бъдете нащрек с мъжете около вас, опитвайте се винаги да сте наясно коя сте, къде сте и какво искате.




Гласувай:
6


Вълнообразно


1. анонимен - ;cge мъжете са комплесари и ст...
15.01.2012 13:44
;cge
мъжете са комплесари и страхливци иска им се да са с готина жена но не им стиска
ето защо отиват при някоя обикновена и след това проклинат дните си (че и
нощите) Ха ха ха хааахаа
цитирай
2. aidriell - hello
16.01.2012 00:18
Самоуверени , самодостатъчни за себе си ..................................
Не се ли отразява около тях това силно особенно в супер уверените жени -не създава ли впечатление че нямат нужда от нищо и никой ?
Раздаваш светлина в една връзка и искаш да получаваш светлина а-не става сам се откъсваш и се отделяш докато отново си готов да раздаваш и получаваш така си избрала.





цитирай
Търсене

Спечели и ти от своя блог!
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930