Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
21.11.2011 19:21 - Да се обичаме без думи
Автор: cattattoo Категория: Забавление   
Прочетен: 876 Коментари: 0 Гласове:
1


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
 Ясно е, че думите са нищо без действията. Друг е въпросът дали действията без думи са достатъчни, за да кажете на някого, че го обичате. И все пак опитайте. Кажете „Обичам те!“ без думи и откраднете завинаги нечие сърце.
image
Особено интровертният тип хора трудно дават гласност на чувствата си и съответно често остават грешно разбрани от партньорите си. Но това, че партньорът ви не повтаря като развален грамофон „Обичам те!“ , не означава, че не ви обича. Не е важно да чуете, че ви обичат, а да го усетите. Така че се научете да четете между редовете и да улавяте скритите символи на любовта – действията.  

Дори и да имате дългогодишна връзка или брак не забравяйте, че любовта не е саможива и е нужно цял живот да я подхранвате, така че: 
  • Пригответе на партньора си апетитна вечеря, а ако сте в палаво настроение, може работното ви облекло в кухнята да бъде само престилка. Какъв по-добър начин да му „кажете“, че го обичате?!
  • Секси MMS-и. Ако за кратко време сте в друг град или просто и двамата сте на работа, зарадвай половинката си като му изпратите своя еротична снимка.
  • Организирайте екскурзия за двама или просто неделна разходка сред природата.
  • Бъдете секси и изненадайте партньора си със стриптийз, секси бельо, предложение за някоя секс игра или пък домашно порно.
  • Угодете му. Отидете на мач с него, посетете заедно с него любимия му клуб, който иначе мразите, с дузина от приятелчетата му, които не понасяте.
  • Дайте му пространство. Не се превръщайте в гръмоносен облак, когато се случи да закъснее след работа, не го подозирайте непрекъснато и не му дръжте сметка за всичко, не го спирайте да излиза с приятели или да играе мач в неделя. Заявете му вашето доверие и не го обсебвайте.
  • Ваша обща или само негова снимка на бюрото в офиса ви, в портмонето ви или като десктоп на телефона ви също е прекрасен начин да покажете любовта си. А защо не и колаж от ваши снимки, който да му подарите без повод!?image
  • Сложете романтична бележка на хладилника, напомняща на партньора ви за любовта ви към него, или пък напишете любовно послание на огледалото в банята. Изпратете кратък sms или писмо (не е задължително да са любовни), просто за да накарате половинката ви да се зарадва от факта, че си мислите за него. Пъхнете малка романтична картичка или любовна бележка в портфейла му, сложете му мило послание от вас като десктоп на компютъра му или нагласете римайндър на телефона му, който в обедната му почивка да му напомни колко го обичате.


Тагове:   мъже,   обич,   жени,   секс,   секси,   романтика,


Гласувай:
1


Вълнообразно


Следващ постинг
Предишен постинг

Няма коментари
Търсене

Спечели и ти от своя блог!
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930