Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
20.02.2012 10:10 - БДСМ – секс без задръжки
Автор: cattattoo Категория: Тя и той   
Прочетен: 3933 Коментари: 0 Гласове:
4


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
  БДСМ включва секс, болка, власт, мазохизъм, садизъм и отхвърляне на всякакви табута в интимната сфера. Но всичко е доброволно! БДСМ е тъмната страха на секса. Имате ли смелостта да се изправите пред това изпитание? 
image
Абревиатурата БДСМ идва от англ. - BDSM – BD (Bondage & Discipline – Робство и Дисциплина), DS (Domination & Submission – Господство и Подчинение), SM (Sadism & Masochism – Садизъм и Мазохизъм). Терминът е познат от 90-те години на миналия век и се свързва с цяла субкултура. 

Навярно вече в съзнанието ви е изникнала сцена от филм на ужасите, включваща болка, писъци, жертва на побой и изнасилване. Всъщност БДСМ сексът се основава преди всичко на безопасност, доброволност и разумност (SSC – Safe, Sane, Consensual). 

 
image
БДСМ е  нетрадиционна форма на сексуални отношения, включваща връзване, закопчаване с белезници, употреба на камшик, ролеви игри, при които единият от партньорите е властващият господар, а другият е подчинен. Като се замислите, поне веднъж ви се е случвало да участвате в секс игрички с партньора си, да правите секс с вързани очи, да преминете от целувки в по-грубо хапане, да говорите мръсни думи на половинката си, нали? Да? Е значи току-що потвърдихте теорията, че повечето хора са практикували някаква форма на БДСМ. 

БДСМ възниква отново като резултат от стремежа на хората към достигането на нови висини в сексуалния си живот. За някои това е начинът да изпитат по-силна възбуда и разтърсващ оргазъм. Що се отнася до 
фетишите, някои от най-разпространените са неразделна част от БДСМ секса – високите токчета, кожените дрехи, еротичното бельо, секс играчките. А основното в тази субкултура е взаимното доверие и взаимното съгласие. 

Някои хора просто се възбуждат от мисълта за безпомощност, желаят да бъдат напляскани, оковани, командвани. Това, което изглежда болезнено за вас, на други доставя неописуемо сексуално удоволствие. 



Гласувай:
5


Вълнообразно


Няма коментари
Търсене

Спечели и ти от своя блог!
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930