Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
31.01.2012 12:07 - Страстоубийците в секса
Автор: cattattoo Категория: Тя и той   
Прочетен: 2110 Коментари: 3 Гласове:
6


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
  Какво може да убие сексуалното ви желание? За мъжете страстоубийците в секса са може би интимната дамска прическа и неуместното бельо, а за жените... Е това вие ще кажете. А ето и нашата страстоубийствена класация, в която на първо място попадат:
image
  • Гащи тип кюлоти, дълбоки бикини, бели или шарени на мечета, зайчета, патета и т.н.. Боксерките и бикините могат да бъдат секси, не казваме, че само с прашки може да бъдете изкусителни, но е важно да изберете подходящ модел, материя и десен.
  • „Изливате“ ли се от дънките? По-добре преживейте, че сте за един номер по-големи, отколкото да се изстисквате в по-малките. Има много жени, които в никакъв случай не могат да бъдат окачетсвени като дебели, но страстта им към тесните дънки ги прави да изглеждат доста страстоубийствени.
  • Загащени до ушите чорапогащи. Разбирам, че така ви е удобно и топло, особено зимно време, но когато сте на крачка да бъдете съблечени от секси мачо, се постарайте чорапогащникът ви да си бъде на мястото – на талията или даже по-добре малко по-надолу.
  • Бельо за клоуни.Опитали сте се да бъдете секси, тъкмо сте се върнали от близкия секс шоп, купили сте си уникален комплект с много дантели, панделки и всякакви други финтифлюшки, а партньорът ви изпада в недоумение или по-лошо – в неистов смях, когато ви види с всичкия този багаж върху иначе секси тялото ви. Не винаги натруфените и лъскави неща са секси, а напротив – страстоубийствени са.
  • Интимната фризура.Мисля, че отдавна мина модата на буйната прическа, която днес мъжете намират за особено страстоубийствена. А липсата на интимна хигиена дори няма да я коментираме...
  • Без лигави приказки преди и по време на секс! Мъжете искат тигрици, мръсни думи, а не отношение като към бебе и сладки обръщения към Него.
  • Лошият дъх. Какво „по-секси“ от целувка с дъх на лук, чесън и тем подобни благоухания. Създайте си навик в чантата ви винаги да има ментови дъвки – за вас или партньора ви.
Що се отнася до мъжете и техните страстоубийствени тайни, белите надрусани гащи, обилното окосмяване там долу, по гърдите и гърба,  излишните килограми също попадат в графата за най-страстоубийствени неща. А вие как мислите?



Гласувай:
6


Вълнообразно


1. hristo27 - Когато тези "подробности...
31.01.2012 16:00
Когато тези "подробности" са липсвали преди един-два века, как ли момъкът е избирал момата?
цитирай
2. gocho52 - Мисля си за друго...
31.01.2012 18:50
Гащи-мащи, не са важни.
Гащите нямат душа , не говорят, не въздишат...
И Анджи да е, ако е студена и тенекиена убийството е гарантирано.
цитирай
3. aidriell - хм
06.02.2012 22:44
Лоши аромат- хигиена
Гол охлюв -държи класацията -охлюва трябва да е обилно облечен и добре поддържан
и да .,неподтъжаната жена с увиснали клепачи тон грим лош педикюр и
Бъбрива
I just have a call and i have to go home honey emergency
цитирай
Търсене

Спечели и ти от своя блог!
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031