Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
10.12.2011 20:16 - Не сваляйте дрехите си...
Автор: cattattoo Категория: Тя и той   
Прочетен: 3155 Коментари: 1 Гласове:
4


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
 Обикновено, щом настане време за секс, значи е дошъл моментът да се поразхвърляш, но в Cosmo-ландия дори гардеробът ти може да стане част от екшъна.


image

Покажи му се в този вид... и няма да скучаеш задълго!

Наистина ли смяташ, че единствената цел, която може да имат дрехите ти в леглото, е да бъдат препятствие? Недей да бързаш да се разхвърляш – всъщност, дрехите ти като нищо могат да се превърнат в палав реквизит, който да разгорещи допълнително страстите. Ако останете частично облечени, ще си създадете усещане за сладко очакване и ще направите така, че сексът да изглежда спонтанен. На всичкото отгоре дрехите и аксесоарите могат да ви послужат, за да направите усещанията за сетивата си още по-интензивни. Изпробвай тези креативни и съблазнителни маневри.

 Застани зад него, увий ръце около тялото му и се притисни в гърба му. След това плъзни ръцете си надолу в боксерките му, докато целуваш тила му.

 Направи го свидетел на следната възбуждаща гледка: ти по дантелени сутиен, гащички и високи ботуши. Сладко-порочната комбинация със сигурност ще накара приятелчето му да ти отдаде почит на мига.

 Завържи очите му с вратовръзката му или шалчето си, ако не е сред любителите на подобни аксесоари. Това, че не те вижда, ще изостри другите му сетива, а фактът, че не е наясно със следващото ти действие, ще го побърка (по правилния начин).

• Докато си облечена в копринена нощничка, се покатери върху него и се плъзгай по цялото му тяло.

• Остави го да си играе с гърдите ти през прозрачния ти сутиен. След това бавно свали презрамките си една по една, за да му дадеш пълен достъп.

• Свали колана му, прегъни го на две и... го напляскай по дупето.

 Нежно завържи глезените му един към друг с помощта на сутиена си. Когато ограничиш движенията му, можеш да поемеш целия контрол и той да усети вълнението от факта, че ти си доминираща.

• Разкопчай ципа на панталоните му, но не ги смъквай надолу. Вместо това извади пакета му през отвора на боксерките му и му достави порция френски екстри.

 Упъти ръцете или устата му на юг от талията си, докато все още си по бельо. Материята на гащичките ти ще се превърне в бариера, която само ще увеличи насладата ти, а топлият му дъх ще ти достави невероятни усещания.

• Прокарай гердан с гладки мъниста по корема му или нагоре-надолу по бедрата, като не пропуснеш да преминеш и през пакета му за един цялостен нежен масаж, от който кожата му ще изтръпне.

• Смъкни гащичките си, но остави полата си облечена, докато си отгоре по време на секс.

• Отвори със замах сутиена си с предно закопчаване точно преди сюблимния момент. Освобождаването на гърдите ти ще го изпрати директно към седмото небе.

• Настани се върху него, докато все още сте по бельо. Търкай се напред-назад в тялото му, докато започнете да не издържате. След това се отървете от гащичките си и преминете към основното действие.

 Не го оставяй да сваля тениската си по време на секс. Точно преди сюблимния момент вдигни плата до средата на гръдния му кош, завърти я така, че да се стегне около горната част на тялото му и го придърпай чрез нея по-близко към себе си.

• Вместо да сваляте бельото си, просто го избутайте настрани, за да имате достъп до точните места. Спонтанността на това движение е адски разпалваща. Точно сякаш не сте могли да чакате и секунда повече, за да се нападнете.



Тагове:   секси,   дрехи,   не сваляй,


Гласувай:
4


Вълнообразно


1. hristo27 - "...вдигни плата до средата на гръдния му кош, завърти я така, че да се стегне около горната част на тялото му и го придърпай чрез нея по-близко към се
12.12.2011 09:17
...Дано само не го удушиш... :)))
цитирай
Търсене

Спечели и ти от своя блог!
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930