Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
11.11.2011 22:55 - Какво са измислили корейците!?
Автор: cattattoo Категория: Изкуство   
Прочетен: 2392 Коментари: 0 Гласове:
0


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
 Настройте съзнанието си на еротична вълна – Loveland е парк за секс.

Ако индийците са измислили наръчника по любов и сексуално изкуство „Кама Сутра“, то корейците са посветили цял парк на тази тематика – паркът на секса „Loveland“.
И ако в книгата са описани и илюстрирани само 64 сексуални позиции, то в парка ви очакват цели 140 скулптури, показващи нагледно и детайлно съвкуплението при хората и при животните. Което вероятно обяснява факта, че най-редовните му посетители са младоженците на меден месец – както от Корея, така и от всички останали краища на света, решили да поставят едно горещо начало на брака си.  

Паркът на секса „Loveland” се намира на територията на най-големия корейски остров Джеджу (наричан още корейския „Хавай“), който заради уникалните си природни дадености се нарежда сред финалистите в кампанията „Новите 7 чудеса на природата“. Отваря врати през 2004 г., но основаването му започва две години по-рано, когато 20 възпитаници на университета „Хонгик“ в Сеул са ангажирани да изваят еротични скулптури  за проектирания като единствен в Корея парк на секса.
 В действителност, паркът на секса „Loveland” се оказва много повече от туристическа атракция. Определян от създателите си като „място, на което се срещат любовното изкуство и еротиката“, той е своеобразен бунт срещу вековните корейски традиции. До не много отдавна в страната се забраняваше носенето на къси поли, показването на любовни ласки по телевизията, изразяването на интимни чувства на публично място. Все още за табу се приема съвместното съжителство преди брак, както и липсата на постоянен партньор след навършена 30-годишна възраст. И на фона на всички тези консервативни възгледи се появява паркът на секса „Loveland”.Защо? За да даде възможност на посетителите да оценят естествената красота на любовта.
Разходката из парка на секса „Loveland” няма как да не предизвиква чувство за неудобство, особено сред по-консервативните посетители. Вероятно ще се изчервите още на входа, където ще ви посрещнат двата талисмана на парка – Булккеуни (фалос с жълти чорапогащи) и Саекеуни (вагина с розова шапка)в недвусмислена поза. Щом прекрачите прага обаче ще паднат всичките ви задръжки.
Ситуиран около голямо езеро, в центъра на което се издига още по-голяма еротична скулптура (2 преплетени тела, чиято горна половина е под водата, а на повърхността се виждат само краката), паркът на секса ви „среща“ със стотици скулптури (някои от които интерактивни), еротични елементи и статуи на полови органи (събрани в цяла градина), които можете да пипате, движите, изучавате или просто ексуалните изображения варират от примерна, напълно облечена двойка, навела се за целувка, до колекция от разкрепостени партньори в различни сексуални позиции, обозначени със съответна националност (индийци, американци, гърци, японци, африканци). Не са пропуснати митологизираните образи, филмите на сексуална тематика, специализираните изложби (например обясняние на мастурбацията), секс – играчките и всичко, което може да бъде съотнесено към секса.
Ако решите да охладите кипналата си кръв в тоалетната, пак няма да се получи - дръжките на кабинките също са с еротичен мотив – чифт женски гърди на мъжката и мъжки полови членове в ерекция на женските. Опитайте друго – наблюдавайте физиономиите на свикналите да бъдат ограничавани от целомъдрени догми корейци, позиращи за снимка с някой огромен фалос. Това ще е достатъчно да забравите за смущението и да се наслаждавате на обиколката из тази градина на секса.
Не повече от 2 часа са необходими, за да разгледате целия парк „Loveland”. Добрата новина е, че той работи до полунощ, а необходимото условие, за да влезете, е да сте навършили 18 години. В случай, че най-малките членове на семейството са с вас, можете да ги поверите на грижите на служителите в специализираната детска зона.
 Бъдете сигурни, че посещението ще остане незабравимо – без значение дали сте младоженци на меден месец, или просто сте любопитни да разгледате най-нетипичния за Корея тематичен парк – паркът на секса „Loveland”. И не забравяйте – всичко това е изкуство. Интерпретацията му е въпрос на лично въображение.


Стана ли ви горещо? 
хахах
imageimage




Гласувай:
0


Вълнообразно


Няма коментари
Търсене

Спечели и ти от своя блог!
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930