Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
09.08.2007 07:05 - Забавно за зодиите - Талисман за всеки знак; Сдобряването с всеки знак; Търсене на съпруг според зодията.
Автор: avangardi Категория: Изкуство   
Прочетен: 17274 Коментари: 6 Гласове:
2

Последна промяна: 11.08.2007 12:50


Талисман за всеки знак

Талисманите и амулетите притежават магически свойства.

 

Талисманите и амулетите притежават магически свойства. За да служат вярно на своя стопанин и да му помагат да направлява събитията в желаната посока, в никакъв случай не трябва да се дават на заем на когото и да било. Винаги трябва да ви бъдат под ръка. Талисманите се различават от амулетите. Амулетът защитава от лоши погледи и носи щастие.

Талисманът винаги е свързан с вашата индивидуалност, активизира силните страни на вашата личност и свежда до минимум недостатъците ви. Именно затова, той трябва да бъде зареден с вашата енергия, а това изисква определен ритуал. Завийте талисмана в късче плат и го оставете на тайно място. Нека остане там около девет дни, но всеки ден е желателно да го подръжте във вашите ръце поне десет минути. След този период можете да го носите в себе си , или да го сложите в чантата. Парчето плат може да бъде всякакъв цвят. В силно емоционални моменти - проблеми, тревоги, съмнения, избор - се старайте да докосвате вашия талисман и да помолите за помощ. Сега ще разберете, какъв талисман подхожда на всеки представител на зодиакалния кръг. Обърнете внимание на това, че всеки талисман помага при определени ситуации, въпроси или проблеми. Различните талисмани непременно са предназначени само за представителите на всяка от зодиите. Всеки, който подготви съответната защита, може да се възползва от чудодейните свойства на своя талисман.

Злато за Овена

Златото олицетворява познанието и съвършенството. То великолепно подхожда на Овена - първият от огнените знаци. В Египет златото е символизирало дълголетие, за ацтеките е означавало завръщане на пролетта, а в Китай с него са приготвяли напитка за безсмъртие. Златният талисман помага на своя притежател да се концентрира, дава му физически и духовни сили, помага му да се справи със задължения, които е поел. В труден момент златният талисман трябва да се държи в ръка - бил той самородно злато, слитък, пръстен, бижу или монета. Той ви носи щастие и ви позволява да намерите изход от всяка една ситуация. Имате проблем, с който не можете да се справите ? Тогава направете следното: Като начало, легнете удобно на креват или диван. Сложете талисмана си между веждите - на това място, което наричаме "третото око". След това формулирайте въпроса си. Продължавайте да лежите така, докато не се почувствате абсолютно отпуснати и успокоени дотолкова, че тревожните мисли да отстъпят на заден план. В следващите часове или няколко дни, вие ще се почувствате уверени и ще знаете как да решите проблема.

Слон за Телеца

Древните са смятали, че Слонът защитава от интригите и лошите погледи на недоброжелателите, и дарява мъдрост. В Индия е символ на ума.
Ушатият гигант стабилизира положението на своя притежател в обществото, способства за натрупване на богатства, помага за разумните и интелигентни решения в бизнеса. Грижете се за него - и всички ваши мечти ще станат реалност. С лекота ще взимате всякакво решение. А ако сте разгневен, вашият разумен приятел ще ви успокои начаса. Талисманът може да бъде плюшена играчка, статуетка от бронз, камък или дърво, но в никакъв случай от слонова кост. Вие очаквате благоприятна промяна ? Помислете за вашето желание при новолуние и прошепнете вашата молба на ухото на слончето. После го оставете през цялата нощ на това място, където сте разкрили желанието си. На следващия ден приберете талисмана на обичайното му място. Изпълнявайте този ритуал в края на преговори, отговорни срещи, конкурси или изпити.

Ключ за Близнаците

С него можете да отворите всички врати на света! В същото време той ще ви помогне да издържите на натиска на натрапници, ще успокои физическата или душевна болка. Не напразно във време на война, са слагали предварително нагрят ключ върху раните. Носете своя талисман в чанта или в десен джоб. Когато сте в затруднение го подръжте в дясната ръка. Той ще ви помогне да отвоювате победа. Когато се почувствате неразположен, вземете ключа между дланите и ги разтъркайте, докато не усетите топлина. Вие искате да знаете обича ли ви скъп за вас човек ? Маркирайте едната страна на ключа с молив, преди да го закачите на конец над снимка на любимия човек или над лист, на който е изписано името му. Сутринта погледнете талисмана. Ако ключът се е обърнал - отговорът е "да". Ако е останал в същото положение - отговорът е отрицателен.

Луна за Рака

Нощното светило носи вдъхновение, любов и семейно благополучие. Символ на женственост, Луната изостря чувствителността и предразполага към нежност и отдаване. Носете в себе си сребърен медальон във вид на полумесец. Ако искате да защитите вашите деца или близки им направете медальон във форма на кръг от същия метал или монета, символизираща весела луна - за да намерят истински приятели. Вие очаквате вест от човек, който сте загубили от поглед? В петък, преди лягане поставете талисмана под възглавницата. Бройте от този момент толкова дни, колкото букви има в името си интересуващият ви човек. В последния ден, съвпадащ с последната буква на името му, вие ще получите известие от него - възможно е да се срещнете, да ви пише, да се яви в съня ви или по друг начин да ви напомни за себе си.

Звезда за Лъва

Звездата олицетворява редът и движението към успех. Инките са вярвали, че звездите са слуги на Слънцето. Звездата направлява вашата съдба и ви позволява да предвидите бъдещето, използвайки интуицията си.
Преди да направите отговорна и важна стъпка, поискайте съвет от талисмана си, който може да бъде от всякакъв прозрачен камък, късче янтар или кристално мънисто. Вие искате да получите отговор на жизнено-важен въпрос ? Вземете вашата звезда, когато се спусне нощта. Пригответе три листа хартия. На първия напишете "да", на втория - "не", на третия - "може би". Обърнете листата и ги разбъркайте. След това ги разположете на масата, така че да не виждате текста върху тях. Затворете очи и попитайте вашия талисван, като го движите над листата. Отговорът на въпроса ви ще бъде написаното на този лист, до който звездата се окаже най-близо.

Сова за Девата

Вярната спътница на богинята Атина - Совата - символизира мъдростта и постоянството. Смята се, че този, който види нейния полет с настъпването на нощта, го очаква прекрасна новина. Ако вие се безпокоите за нещо, изчакайте залеза на Слънцето и вземете глинено изображение на Совата или перо от тази птица в ръка - ситуацията със сигурност скоро ще се проясни. Вие искате да узнаете истинските чувства на любимия човек ? Вземете три карти - асо купа, седмица купа и седмица пика. Размесете ги. Докоснете своя талисман и произнесете: "Сово, освети моето сърце така, както луната осветява твоята нощ". Разбъркайте картите и изтеглете по избор една. Седмица-пика означава неприязън, Седмица-купа - безразличие, асо-купа - силни чувства.

Сърце за Везните

Този талисман символизира жизнените сили, стремежа към познание и успех в разкриването на всевъзможни тайни. Със своето сърце египетския бог Птах създал Вселената. Сърцето подсказва изхода от любовна ситуация даже, когато тя е прекалено заплетена. Носете го в себе си във вид на медальон или брошка. Материалът от който е направен е без значение. Вас ви вълнува пътуване на близък човек ? Ако е ваш роднина или сърдечен приятел, тръгвайки на път, може да му позволите да се докосне до вашето сърце. В деня на заминаване, сложете вашия талисман в неговата ръка и отвреме - навреме слагайте отгоре и своята длан. Никакви беди вече няма да заплашват вашият близък човек по време на пътуването.

Жаба за Скорпиона

Древните египтяни са смятали, че това земноводно същество символизира разума, плодородието и промяната. Наречена "водна жаба" тя покровителства бременните жени. Фигурката трябва да бъде направена от малахит или зелено стъкло. Докосвайте талисмана в момент на опасност или в минути на неутолими страсти. Жителка на водата, водната жаба лесно се справя с разгорещените чувства. Вие искате да си изясните сложна ситуация ? Намокрете ръцете си с няколко капки напръскайте главата на вашата жаба. Поставете я на на обичайното място и поискайте да ви защити, като не забравите да споменете своето име. Ако в близките седем дни ви се присъни зелена защитница, пазителка - означава, че всичките ви проблеми ще се решат от самосебе си. Не забравяйте да поблагодарите на вашата пазителка.

Бръмбър за Стрелеца

Неуморно вървейки по своя път от изток на запад, бръмбърът бута пред себе си с предните крака наръч суха трева със своите лаври. Според древните египтяни той символизира възкресението или зараждането на нов живот. Обитателите на долината на Нил са правели фигурки на бръмбър от яспис. Това е емблемата на верността и дълголетието. Подобни талисмани ще ви придадат увереност в собствените сили. В случай на разправия и кавга - ще донесат примирение. Трябва да запомните, че бръмбърът няма да реши вашите проблеми, но и без помощ няма да ви остави. Вие планувате нова работа ? Поставете пред себе си бръмбъра и го помолете за помощ да преодолеете трудностите. Безполезно е да се казва, че трудолюбивото насекомо ще ви доведе до победа - вие сами можете да преодолеете трудностите и постигнете желаното. Но той ще ви помага винаги, когато вашите стремежи бъдат ясно начертани.

Костенурка за Козирога

Безсмъртното животно, костенурката, според легендата, следва неотклонно своя път, без да се интересува от времето. За нея светът - това е тя самата. Твърдата черупка символизира небесния свод. В Япония на младоженците подаряват костенурка, като залог за здраво и многодетно семейство.
Направете фигурка от пластелин или друг материал, изобразяваща костенурка, когато почувствате че губите самообладание и силите ви напускат.
Вие искате да разберете защо любимият човек е охладнял, а преди мислите му са били свързани изцяло и само с вас ? Напишете името му на лист хартия. Преди да си легнете, сложете на масата листа и върху него поставете костенурката. Легнете си със спокойна душа - вашият любим човек ще бъде отново този, за когото сте мечтали.

Ангел за Водолея

Ангелът - това е вашият двойник, съвестта ви, покровителят. Той изостря интуицията, дарява ви с интелигентност, далновидност, прозорливост.
Разговаряйте с порцелановата или стъклена фигурка всеки ден. Помолете го за помощ, когато наистина имате нужда - не трябва да го правите за незначителни неща и дреболии. Съкровените разговори ще укрепнат връзката между вас.
Ангелът - това е прекрасният помощник за всичко, свързано с посланията - било то делова преписка, писма, телефонни разговори или нещо друго.
Вие очаквате важно известие ? Преди сън вземете своя покровител, сложете го на стол близо до вас или под възглавницата . Помолете го за добра новина. После вземете свещ и я запалете. Внимателно се вгледайте в пламъка около пет минути. Колкото капки восък капнат върху свещника, толкова дни ще чакате желаната новина.

Раковина за Рибите

Според древните поверия "Ако хвърлена във вода раковина се задържи на повърхността - това е добро предзнаменование. Ако потъне - трябва да бъдете изключително внимателни". Счита се, че огърлица от раковини предпазва от любовни неприятности. Символ на майчинството, раковината дарява покой и радост. Тя подчертава вашето очарование и ви предпазва от клевети по ваш адрес. Ако ви стане тъжно - поставете я на слънчевия сплит. Символ на сексуалността - раковината възпламенява желание. Огорчава ви прекомерната студенина на вашия партньор ? Ако вашият любим е недостатъчно страстен, вземете кичур коса или няколко косъма от него, положети ги във вашата раковина, залейте с подгрято лавандулово масло и оставете една нощ. На следващия ден сами ще се убедите, че сърцето на вашия избранник е преизпълнено с нежност и страст към вас.

 

Сдобряването при различните зодии

Помиряването с Овена е просто

Скандалите с него са бурни, но бързо му минава.
Ако искате по-скоро да се помирите, наблюдавайте кога ще се охлади и се дръжте така, все едно нищо не е било. Ако не ви е под око - просто му звъннете с някакво предложение.
Гласът ви трябва да звучи енергично и бодро. Овенът непременно ще се вдъхнови от този ентусиазъм. Побързайте! Неговият живот тече с бясна скорост, огромен е рискът да го завихрят други събития.
Разбира се, Овенът може и сам да направи първата крачка - тогава радостно се съгласете.
Не обсъждайте спречкването! Това ще предизвика у него само досада и раздразнение и той ще съжалява, че отново е с вас. Бъдете весела, активна и енергична и той ще поиска отново да ви завоюва.


Мирът с Телеца не настъпва веднага

Той няма склонност към бърза смяна на настроенията. Може да се сърди дълго, но по принцип е миролюбив и е способен да оцени всеки опит за примирие. Постарайте се да не изяснявате отношенията си по телефона, той предпочита личното общуване. Поканете го на гости, пригответе му любимото му ядене - пътят към сърцето на мъжа Телец наистина минава точно през стомаха.
Създайте уютна атмосфера на любов и покой, нека го заобикалят неща, които му напомнят за най-приятните ви мигове заедно. Облечете нещо, което винаги е харесвал, сгответе зашеметяващ специалитет и той непременно ще поиска да спре в родното пристанище.
Доказателство за миролюбивите ви намерения трябва да са делата, а не думите, затова не обсъждайте кавгата.


Не отлагайте помиряването с Близнаци

Особено ако връзката не е брачна.
Те просто не са способни да зациклят на страдания. Не стойте настрана в самотно преживяване на скарването.
Колкото е възможно по-бързо възстановете отношенията си, за да можете отново да препускате в живота до него, ако такъв живот изобщо ви устройва. Първата крачка непременно трябва да направите вие. Няма да ви е трудно, не е необходима дори лична среща. Достатъчно е непринудено обаждане по телефона. Вкарайте го в оживен разговор, затрупайте го с новини, дърдорете весело, все едно нищо не е било.
Дори не споменавайте за караницата. За Близнака тя вече е минало без значение.
Повече хумор, блясък в очите, непосредственост и никакви, ама никакви претенции!


Ракът дълго се надува

Той има силна емоционална памет. Който и да е виновен за раздора, той дълго ще помни неприятностите. Няма да прояви инициатива за примирие, затова вземете нещата в свои ръце.
Най-добре е възстановяването да стане в тиха домашна обстановка или сред природата. Например в парка, където ви е било толкова хубаво заедно... Непременно му покажете, че скарването не ви е оставило равнодушна и ви е причинило не по-малко страдания, отколкото на него. Напомнете му за предишното скарване и за последвалото го примирие.
Споделете надеждите си, че и сега всичко ще завърши благополучно. Спомнете си забавни общи истории, въвлечете го в някакво дребно семейно мероприятие. Ще видите, че вашият любим Рак вече е забравил и преживял скарването, и е разбрал, че го обичате както преди.


Не е лесно да се сдобриш с Лъва

Подчертаното му чувство за собствено достойнство не му позволява да се примири с обидите, причинени от близки хора. В същото време той е по царски великодушен и благороден. Едва ли ще тръгне да изяснява отношенията си с вас.
Последвайте примера му - дръжте се естествено и непринудено, бъдете искрена и в деня на примирието не му противоречете. Поканете го някъде, където се събират добри приятели или важни гости.
Дайте му възможност да се покаже на света.
Постарайте се да изглеждате възможно най-добре, да привлечете вниманието на обществото и да предизвикате възхищението на мъжете.
При това се дръжте сдържано и оказвайте внимание само на своя неотразим Лъв. Така ще удовлетворите самолюбието му и той няма да иска да загуби съкровище като вас.
Същевременно не предизвиквайте ревност, а му дайте да разбере, че сте толкова прекрасна само заради него.


Оставете Девата да направи първата крачка

Той е твърде предпазлив и излишната ви активност може да предизвика у него само безпокойство и недоверие.
Дайте му възможност в спокойна обстановка да обмисли създадената ситуация, да проанализира нюансите във временно усложнилите се взаимоотношения и да оцени техните перспективи.
Има надежда, че скарването няма да се проточи. За щастие той доста бързо обмисля всеки проблем. Вярно, че примирието ще бъде усложнено от изясняване на отношенията. Той няма да пропусне възможността да ви „повъзпитава", да ви покритикува и да ви обясни в какво именно не сте били права. При това положение най-добре е да проявите женска мъдрост и със спартанско спокойствие да признаете своите грешки и пропуски.
В противен случай рискувате окончателно да се разделите.
Постарайте се да не превърнете „мирните преговори" в обнародване на взаимните претенции и в досадно търсене на виновника за кавгата.
Излишно е - Девите са така устроени, че се чувстват прави във всяка ситуация.
Струва ли си непременно да му доказвате, че не е така?


Везните не понасят неразбирателството

Никак не е трудно да се сдобриш с Везни.
С него е по-трудно да се скараш. И все пак, ако вече сте постигнали точно това, не отлагайте помиряването. Този мъж не обича самотата и направо ще се впусне да търси приятно общество.
По-разумно е да го поканите на някакво светско събитие и да бъдете приветливи и дружелюбни. Не си струва да обсъждате кавгата - достатъчно е да покажете, че искрено съжалявате за случилото се.
В никакъв случай не го измъчвайте с разкази за собствените си преживявания, още по-малко пък се опитвайте да предизвикате у него чувство за вина, дори разправията да е започнала заради него. Вместо да му стоварите вината за случилото се, просто я забравете.
Окончателно ще го обезоръжите с нова прическа, добре обмислен тоалет и грим.
Никой не може да оцени женската красота по-добре от него.


Скорпионът може и да отмъсти

Най-трудно е да оправиш отношенията си със Скорпион.
Той никога не забравя обидите и се опитва да отмъсти на този, който го е накарал да страда.
Даже той да е бил причина за скарването, все едно ще се чувства обиден и уязвен. Бъдете готови да налее масло в огъня и примирието да се окаже един съвсем истински скандал. За да се избави от натрупаното напрежение, той има нужда да изхвърли негативните си емоции и да ви накара да страдате още повече.
Затишие може да настъпи само след бурно изясняване на отношенията, когато Скорпионът, изплюл всичката отрова, ще се успокои и ще възвърне доброто разположение на духа.
Отнасяйте се към подобни прояви от взривоопасен характер с разбиране и съчувствие - като към капризите на малко дете, което не може да се справи с емоциите си.
На вашия Скорпион му е нужно половинката му да го приема такъв, какъвто е, с всички недостатъци на сложната му и непримирима натура.


Стрелецът не трупа обиди

Този благороден мъж с готовност ще ви прости, дори да не сте виновни. Той не бяга от изясняване на отношенията, но с присъщата си прямота ще изложи собственото си разбиране за ситуацията.
Пригответе се да слушате нравоучения и не се обиждайте на малко грубоватата му откровеност. Обезателно изложете своята гледна точка, бъдете пределно честни и стоически признайте грешките си.
Собствените си грешки той едва ли ще иска да признае - не би искал да пострада авторитетът му, особено в очите на любимата. Оставете му правото на собствена трактовка на събитията. Нищо, че тя не е обективна.
Не се надявайте, че той ще поиска да вникне в душевните ви терзания и ще се опита да заглади вината си.
Подобни дреболии изобщо не го интересуват.
Ако той великодушно ви е простил и е забравил обидите, то мъдро последвайте неговия пример.


Не оставяйте Козирога да се затвори в себе си

Обиденият Козирог може задълго да се затвори.
Не се опитвайте да го размърдате, приемайки отчуждението му за липса на добро настроение. Вашата активност може още повече да го отблъсне.
Не натрапчиво му дайте да разбере, че страшно се нуждаете от помощта му. Особено ако сте свързани от общи задължения пред други хора. На него ще му хареса такава проява на отговорност и ще направи насрещната крачка.
Продължете все в този дух - постарайте се да минете без излишни сантименти.
Не го измъчвайте с разкази за душевните си мъки и не си изяснявайте как той е понесъл раздялата ви. Постарайте се да му покажете, че сте направили правилни изводи и в бъдеще ще избягвате конфликтните ситуации.


Водолеят е непредсказуем

С него можете да се помирите както минута след скарването, така и след година при доста оригинални обстоятелства.
Мирът ще настъпи непременно, Водолеят е дружелюбен и не помни обидите. Ще му хареса, ако направите първата крачка.
Добър повод е да го поканите при стари приятели. По-скоро забравете собствените си обиди, той вече отдавна е забравил своите.
Не го натоварвайте със своите емоции и страдания, постарайте се да не обсъждате взаимоотношенията си. По-добре си говорете... има ли живот на Марс.


Рибите са раними създания

Те могат да се обидят за нещо, което за всеки друг е дреболия.
Безсмислено е да търсите повод за сдобряване, докато той преживява. Не му досаждайте с ненужни въпроси от рода на „Какво ти е?" - той ще мълчи като риба. Не разбирайки причините за неговото поведение, вие само ще задълбочите терзанията му и ще го накарате да страда още повече.
Той доста трудно изразява натрупаните емоции с думи.
Обидите го завладяват напълно и го изключват от околния свят.
Проявете малко търпение и примирието ще настъпи само - точно както след морска буря морето стихва и се показва слънце. Вместо да се изяснявате, спокойно помълчете.
Не натрапчиво се опитайте да отклоните вниманието му в друго русло. Не забравяйте, че той се нуждае от вашето съчувствие и от проява на нежност.

 

 

 

 

Как да спечелите избраника си според зодията му

Хороскоп на бъдещия ви съпруг с няколко изречения


ОВЕН С БОРМАШИНА

Той живее на принципа: Славно поработихме, сега е време здравата да си починем. Ето защо ако открие в дома ти хубав комплект инструменти, ще се почувства на нужното място в нужното време. Така изведнъж ще свършат и проблемите с течащите ти кранове, с висящите щори и други дребни битови дертове. А след като му приготвиш и вкусна вечеря, можеш да го почерпиш и с прекрасна любовна нощ. Ще видиш, че слабостта към домашните занимания и вкусната храна ще теглят Овена към дома ти като магнит.

ТЕЛЕЦ НА ДИВАНА

Той е ленив до безобразие! На всичкото отгоре обича всякакъв вид аксесоари за собствената си нежна натура. Ако ти е нужен такъв спътник в живота (който вероятно по-късно ще се налага да превъзпитаваш!), обзаведи жилището си с огромен удобен диван, отрупан с възглавнички. Нека Телецът се въргаля върху тях, гледайки мач, докато ти се стараеш в кухнята. Къде освен в твоя уютен дом този мързелан ще намери такова разбиране? Веднага ще му се прииска да се засели там.

БЛИЗНАЦИ НА ТРОН

Този мъж е фанатик на тема информация и делова заетост. Всичко, което му е нужно, за да се чувства напълно щастлив, е удобен работен стол пред бюро с всичко необходимо за виден шеф - телефон, компютър, най-пресната преса. Е, трябва да има и телевизор. Не бива да обръщаш внимание на това, че той все ще е залепен за мобилния си телефон и същевременно ще слуша новини, ще чете вестник и ще говори! Възможността да седи на неприкосновения си мислен трон в центъра на твоето малко царство, обграден с всички атрибути на ръководител, ще го привърже здраво към дома ти.

РАК С ЧЕРПАК

Извадила си късмет. От всички места в дома ти този екземпляр най-много обича кухнята и обожава да готви. За да го привържеш, не ти трябва много - няколко красиви сервиза и прибори, салфетки, бурканчета с подправки, и няма да можеш да измъкнеш Рака от кухнята. Но заедно с това е добре да му готвиш вкусно и да имаш предвид, че в бъдеще при съвместния ви живот почетното място до печката ще бъде заето от него. На теб ще ти е разрешено да се доближаваш само до мивката. Много дами мечтаят за такова разделение на труда.

ЛЪВ С ПРАХ В ОЧИТЕ

Не мързелувай и направи всичко възможно да си набавиш красив сервиз с позлатени ръбчета. Лъвът обича най-много да стои с блеснал поглед сред многочислени гости. Такива той, разбира се, ще приема и в твоя дом. Ако му дадеш такава възможност, Лъвът непременно ще се настани при теб. Ще се наложи обаче да го обградиш с луксозни вещи - от бродирани салфетки до копринени чаршафи. Така е, щом се налага да живееш с царя на животните! За сметка на това пък Лъвът се старае да осигури на половинката си колкото се може повече придобивки.

ДЕВА С ПАРЦАЛА

Пази се, защото този мъж е невероятен чистофайник. Ако Девата заподозре, че в къщата ти има прах, за да докажеш противното, ще трябва да минеш с чисто бяла кърпа по ъглите. Той ще се държи като свекърва! С мръсотията ще оправдае и своето напускане. Ето защо ако искаш здраво и задълго да привържеш Девата към себе си, домът ти трябва да е стерилен. Никакви прашинки, неразбория, разхвърляни предмети, а и ти самата трябва да си като извадена от кутия. Тогава той с удоволствие ще се засели при теб. Освен това Девата обича здравото хапване и сънят на отворен прозорец по всяко време на годината. Ако това не те плаши, грабвай прахосмукачката и парцала!

ВЕЗНИ В ГРАДИНАТА

Те обожават красивото и го оценяват още с влизането си в дома. Изящно огледало? Отлично. А какъв килим, и свещник... О, дори зимна градина! Това е прекрасно! Този мъж е във възторг, когато в дома има препълнена библиотека, красиви картини, репродукции и изящни снимки на стопанката на дома. Везните биха се привързали бързо към теб и при наличието на многофункционален музикален уред и обширна фонотека.

СКОРПИОН С ВЪДИЦА

Обикновено той се занимава с нещо увлекателно - рисуване, дърворезба, фотография, колекциониране. Ще ти бъде много благодарен, ако му създадеш условия за творчество. Обзаведи малко ателие в някой ъгъл, където да може да пили дърво, да сложи ваничката си за снимки, да си подреди маса, кресло и лампа, и той ще се улови сам на въдицата ти. И, разбира се, пази или подреждай из цялата къща излезлите от ръката му произведения, дори и ако мястото им е на боклука. Скорпионът иска постоянно да вижда плодовете на своето творчество. Това ще го привърже силно към мястото, където са те.

СТРЕЛЕЦ НА СМЕТИЩЕТО

Той е яростен привърженик на минимализма, затова трябва да изхвърлиш всичко излишно. Скоро след запознанството си с него ще ти се наложи да изхвърлиш на боклука всичко старо, което се въргаля в жилището ти. Но в крайна сметка кое е по-важно за теб - старите мебели или новият мъж? От любимите си джунджурийки можеш да оставиш само стилните неща - сувенири от далечни пътувания, репродукции на картини от модерен художник. Добре ще е да имаш и някакъв уред за поддържане на физическата форма.

КОЗИРОГ В ТОАЛЕТНАТА

Той е истински фанатик по отношение на дизайна и свежите идеи в интериора. Ако искаш да го свалиш, кажи му, че имаш намерение да преобзаведеш жилището си или поне тоалетната. Той с удоволствие ще се включи в дейността, ще ти даде куп съвети и току-виж самостоятелно се заел да купи и монтира модерните детайли. Ако в дома ти се появи санитарен възел, подреден от неговите ръце или под неговото мъдро ръководство, той просто няма да е в състояние да го напусне. И готово - мечтата ти за този мъж ще се сбъдне.

ВОДОЛЕЙ В БАНЯТА

Най-важното в този случай е банята. Нека в нея всичко да блести, да е красиво, да има всякакви шишенца с пяна, телове, ароматни масла, пухкави хавлии и приспособления за водни процедури. И още нещо: да си остане между нас, момичета, но Водолеят обича да прави секс във ваната. Можеш да му го организираш. Този фен на модното обича също много светлина и въздух. Отвори прозореца или пусни климатика и Водолеят ще се настани при теб навеки.

РИБИ ПО ПИЖАМА

Можеш смело да го поканиш в спалнята си. Мъжът Риби обожава всички женски аксесоари - дантелено бельо, пеньоари, красиви бижута и козметика. Уютната атмосфера може да бъде допълнена от красив дискретен абажур. Ако този мъж се почувства в спалнята ти като в тих пристан, никога няма да пожелае да я напусне. И не забравяй да му осигуриш мека пижама - при условие че ще бъде съхранявана в твоята спалня, разбира се.

 

 





Гласувай:
2



1. анонимен - как се прави талисман, аз съм зодия ...
03.04.2008 15:53
как се прави талисман, аз съм зодия Близнаци, т.е как да направя ключ талисман?
цитирай
2. анонимен - как се прави талисман, аз съм зодия ...
03.04.2008 15:53
как се прави талисман, аз съм зодия Близнаци, т.е как да направя ключ талисман?
цитирай
3. анонимен - Кой е талисмана на Лъва
10.05.2010 10:25
Немога да разбера кой е талисмана на Лъва.Веднъж пише звезда а в следва6тия момент казват че тртябва да е ..Прозра4ен камък,янтар и др . АКо някой знае м0ля да пише!
цитирай
4. анонимен - талисман за телец
21.01.2011 20:27
освен слон,какъв друг талисман има телеца?
цитирай
5. анонимен - зодията везни
16.02.2011 18:51
хххмм ами незнам за везните дали е вярно но пък давидим е моя приятелка замина за англия а това пише там за пътуване на близък човек но да видим ще си купя мадальон с форма на сърце
цитирай
6. avangardi - Опитайте, това са събрани мъдрости:)))))))))))))
17.02.2011 13:20
анонимен написа:
зодията везни хххмм ами незнам за везните дали е вярно но пък давидим е моя приятелка замина за англия а това пише там за пътуване на близък човек но да видим ще си купя мадальон с форма на сърце

цитирай
Търсене

За този блог
Автор: avangardi
Категория: Изкуство
Прочетен: 8308867
Постинги: 1978
Коментари: 10400
Гласове: 95682
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031